Wat zijn de mogelijkheden?

Zelf ben ik trouwambtenaar bij de Gemeente Stichtse Vecht, een prachtige gemeente in het midden van het land met schitterende trouwlocaties.

Trouwambtenaar op locatie

Maar misschien wil jij heel wat anders, wil je trouwen op een bijzonder moment, op een aparte locatie: op het strand, in een kasteel, in het buitenland. Bedenk dan dat voor het wettelijke gedeelte toestemming nodig is van de gemeente waar je woont, veel gemeentes werken hier kosteloos aan mee, anderen rekenen een bedrag hiervoor. Ik kan je hierover vrijblijvend informeren.
Ik heb mensen getrouwd in een boomgaard, op een Fort, in een kelder in Utrecht, tijdens het eten, ‘s avonds laat, bij mij kan bijna alles, eigenlijk vind ik dat juist héél erg leuk!
Lees de reacties van de paren die jullie voor gingen.

Gastvrouw Diana Overbeeke

Diana Overbeeke

Diana Overbeeke

Ik werk graag samen met gastvrouw Diana Overbeeke. Diana is een warme persoonlijkheid met een aangeboren organisatie talent. Zij vervult de rol van gastvrouw en levert daarmee een onmisbare bijdrage aan de huwelijksceremonie. Zij stelt de gasten op hun gemak en begeleidt hen naar hun zitplaatsen.
Andere taken die Diana voor haar rekening neemt zijn bijvoorbeeld het afspelen van muziek, ondertekenen aktes etc. Kortom Diana zorgt voor een vlekkeloos en praktisch verloop van jullie huwelijksceremonie. Ook in de Gemeente Stichtste Vecht werk ik graag met haar samen. In goede samenwerking laten we in een persoonlijke ontspannen sfeer niets aan het toeval over!

Kies je voor mij… dan krijg je Diana erbij!