Huwelijk Olaf en Naomi

Huwelijk Olaf en Naomi

Huwelijk Olaf en Naomi Marijke heeft onze huwelijksceremonie op hele mooie en warme manier voltrokken. Zij heeft echt de tijd voor ons genomen om ons te leren kennen en dit maakte dat de gasten ook echt werden meegenomen in ons verhaal. Marijke kwam met het idee om een zandceremonie te houden en dat sprak ons erg aan. Het pakte heel mooi uit op de dag zelf en we hebben er een mooie aandenken aan over gehouden voor thuis.
Ze heeft ons ook goed begeleid wat erg fijn was in alle hectiek voorafgaand aan ons huwelijk. Marijke maakte het geheel compleet door ook oog te hebben voor de getuigen. Wij mochten een tekst aandragen waarin de belangrijke band van ons met onze getuigen werd beschreven en dit werd tijdens de ceremonie aan de getuige voorgedragen. Dit was ook echt een speciaal moment. Wij vonden het ook erg fijn dat ons geloof in de Here Jezus naar kwam tijdens de ceremonie. De ceremonie deed daardoor echt recht aan wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden.

Op de dag zelf heeft Marijke heel goed ingespeeld op het regenbuitje dat er viel tijdens de ceremonie. Toen we verschoven waren naar een droge plek onder de luifel pakte ze zo de draad weer op en ze deed zelfs een groot gedeelte uit haar hoofd aangezien de regen haar tekst onleesbaar had gemaakt.

Olaf en Naomi Stroink

spacer

Leave a reply