Hoe werk ik?

Nadat we telefonisch contact met elkaar hebben gehad komen we tot een eerste afspraak. Deze staat in het teken van kennismaken met elkaar. Het allerbelangrijkste is dat er een klik is van beide kanten, dat jullie je vertrouwd voelen bij mij. Tijdens zo’n eerste gesprek gaan we kijken wat jullie wensen zijn, wil ik natuurlijk ook alles weten over jullie eerste kennismaking met elkaar, hobby’s, werk etc.

Als er kinderen zijn is het leuk om die erbij te betrekken. Jonge kinderen, beneden de achttien mogen nog niet als getuigen optreden, maar ik maak dan een speciale kinderakte, de kinderen kunnen dan toch “getuigen” zijn. Op zo’n speciale dag kunnen er dierbaren ontbreken die jullie zijn ontvallen. Voor die mensen kunnen we een kaarsje aansteken om hen in liefdevolle herinnering te gedenken.

We kunnen samen uitzoeken welke muziek jullie toepasselijk vinden. Ik heb een hele lijst met mooie nummers om tijdens de ceremonie te laten horen.

Herbevestiging

Zijn jullie al getrouwd, maar willen jullie nogmaals ‘JA’ zeggen tegen elkaar, waarom niet? Ook jullie ‘herbevestiging’ is iets dat ik graag mogelijk maak!

Ceremonie geregistreerd partnerschap

Ook een ceremonie in verband met geregistreerd partnerschap kan ik voor jullie verzorgen. Een ceremonie op maat met humor, diepgang, liefde en persoonlijke aandacht voor jullie gasten.

Ik denk heel graag met jullie mee over jullie wensen op de locatie van jullie keuze. Er is altijd een mogelijkheid om jullie dromen te vervullen!