Bruiloft Corine en Astrid | Jullie eigen trouwambtenaar

Bruiloft Corine en Astrid

Ceremonie

Wij vonden de ceremonie echt prachtig. Wij weten niet hoe we je moeten bedanken, de toespraak was echt prachtig! Heel persoonlijk en de woorden die je gekozen hebt blijven ook in je hoofd hangen. We hebben echt genoten van die momenten. Het wachten op de gang met onze vaders was echt heel speciaal en ook een echt emotioneel moment. Toen we de muziek van Dynastie hoorden begonnen mijn knieƫn te knikken en mijn hartslag zat ook ergens anders. En alle familie en vrienden die ons aankeken vond ik ook een spannend moment, Maar toen jij begon met je toespraak werd ik rustiger en de woorden gleden naar mijn oren en ik heb alleen maar gedachten en aandachtig geluisterd. Het moment dat Astrid kwam met haar prachtige gedicht vond ik bijzonder en mooi. Ik werd er stil van en de rest ook. Ook dat de tafel werd aangeschoven van de getuigen vonden wij mooi. Leuk dat je elkaar kunt aankijken.
Echt duizendmaal dank voor je prachtige woorden.
Liefs Corine en Astrid
spacer