Huwelijk Joost en Paulien

Bruiloft Paulien en Joost

De ceremonie was een geweldig startschot van een mooie feestdag. Wij zijn zo blij dat jij ons hebt willen trouwen.

We hebben ontzettend veel complimenten van onze gasten over jou ontvangen:

“Wat een lieve vrouw”
“Ze heeft er een prachtig, ontspannen en persoonlijke ceremonie van gemaakt”
“Wat een werk heeft ze ervan gemaakt!”
“Wat leuk dat ze de getuigen betrokken heeft in de ceremonie”.
Vanaf moment 1 heb je ons op ons gemak gesteld en zo ook op onze trouwdag; een gezellig kennismakingsgesprek bij ons thuis, een telefoontje 2 dagen voor de bruiloft om te vragen hoe het met ons ging en een ontspannen(d) gesprekje voordat de ceremonie van start ging..

Bruiloft Joost en Paulien

Ook voelde onze dierbaren zich vertrouwd met jou. In de weken voor de trouwdag heb jij contact met hen gezocht voor je ‘vooronderzoek’. Je hebt ons net zo vrolijk en enthousiast onthaalt als de rest van onze gasten.

Verder heb je ook meegedacht over de invulling van onze ceremonie. Van tips voor het uitzoeken van de muziek tot feedback over de geloften.

Wij zouden je beschrijven als iemand die heel goed kan luisteren, georganiseerd is, de juiste vragen weet te stellen, altijd bereid is om te helpen en een perfecte combinatie is van professioneel en persoonlijk. Daarnaast hen je erg veel passie voor je vak en heb je een vriendelijke en verzorgde uitstraling.

Wij zijn erg blij en dankbaar voor onze liefdevolle, grappige en persoonlijke ceremonie. Als we het allemaal over konden doen zouden we zonder twijfel jou weer als onze trouwambtenaar kiezen!

spacer

Leave a reply