Bruiloft Janneke en Marien

 

Marijke was op 19 augustus 2016 onze trouwambtenaar. Na een ontspannen gesprek bij ons thuis, hadden wij er al alle vertrouwen in. Alles was mogelijk. Het was immers onze ceremonie…
Ik moet eerlijk toegeven dat we voor het jawoord zelf zo zenuwachtig waren dat we niet alle details hebben meegekregen. Wat er wel binnenkwam was dat Marijke na een gesprek met ons, en ik vermoed ook wat gesprekken met de getuigen en ceremoniemeester, perfect kon verwoorden hoe wij elkaar ontmoet hadden en waarom we met elkaar wilden trouwen.

Wij hebben ervoor gekozen om Marijke te laten voorlezen wat de ander voor ons betekent. Ze kon dit prachtig verwerken in de ceremonie. Dit gaf ons de mogelijkheid zenuwachtig te luisteren en niet zelf te hoeven spreken.

Ik kan me wel nog goed herinneren wat er na het tekenen gebeurde. Wij hebben namelijk tijdens de ceremonie een klein concert gegeven (eerste deel van het tweede sextet van Brahms). Dit was voor ons een erg belangrijk en bijzonder moment en dit was onder andere mogelijk doordat Marijke open stond om alles in te vullen zoals wij dit wilden. Ik wil ook graag vermelden dat onze ouders zeer gecharmeerd waren van hoe Marijke onze ceremonie precies liet aansluiten bij onze persoonlijk wensen.

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad, mede dankzij de invulling van onze trouwambtenaar Marijke.

spacer