Bruiloft Godfried en Julia

Bruiloft Godfried en Julia

Op 18-08-’18 zijn wij thuis in de tuin getrouwd. Enkele weken vóór de bruiloft hebben wij een heel ontspannen en gezellig gesprek met Marijke gehad waarin we aangaven een hele informele bruiloft te willen. We hadden meteen een klik en Marijke voelde haarfijn aan wat wij wilden.

Bruiloft Godfried en Julia

Marijke heeft na ons gesprek een prachtige, persoonlijke speech geschreven die zij tijdens de bruidsceremonie voordroeg. Wij zijn nog steeds bijzonder onder de indruk hoeveel talent Marijke heeft voor het schrijven van een speech! Haar ceremonie was enthousiast, liefdevol, emotioneel en vooral heel grappig. Het was gewoon fantastisch!

Ook had Marijke ons geadviseerd om aan elkaar te vertellen wat de ander voor je betekent. We keken er een beetje tegenop om dit te zeggen in het bijzijn van alle familie en vrienden, maar we zijn zo blij dat we het toch hebben gedaan! Het maakte de bruiloft nog persoonlijker. Er werd heel wat gelachen en natuurlijk vloeiden er ook tranen, maar het was precies zoals wij het wilden.

Bruiloft Godfried en Julia

Marijke heeft verder zo veel goede tips gegeven voor onze bruiloft . Dingen waar wij nooit aan gedacht hadden! Ook de manier waarop ze alle kinderen bij de ceremonie betrok, was heel bijzonder. Marijke had alles perfect geregeld.
Lieve Marijke, het liefst zouden we de bruiloft elk jaar opnieuw doen en dan zouden we je elke keer weer vragen om onze trouwambtenaar te zijn! Dank je voor deze geweldige dag!

spacer

Leave a reply